< Susanna KeviJag arbetar som redovisningskonsult i mitt eget företag:
S.O.S. Bokföring
www.sosbokforing.se
Där utför jag bokföringsarbete, ekonomisk rådgivning, uppstartande av företag samt årliga bokslut och deklarationer för småföretagare. 

I Medborgarskolan är jag anställd som kursledare i SPCS Bokföring och på Starta Eget kurser. Min firma grundades för 15 år sedan i Göteborg, efter det att jag utbildat mig på Sakrevisionslinjen vid Högskolan i Kristianstad. Ursprungligen kommer jag från Budapest och hamnade först i Stockholm där jag också arbetade med ekonomi, bland annat hos företaget Proffice. Genom Proffice fick jag fantastiska möjligheter att lära känna olika företag och arbetsmetoder. Jag fick uppdrag hos olika banker som Nordea, Handelsbanken, Finans Scandic, Civic Finans m.fl. och arbetade därutöver även inom företag som Saab, Ericson och Atlas Copco Tools.

Min sambo är från Varberg så jag bosatte mig slutligen här på Västkusten. Vi bor i en 200 år gammal gård och trivs verkligen här.

Om Du behöver mina tjänster är Du välkommen att ringa mig på telefon: 0340-93000, mobil: 0705-181535 eller maila: susanna@sosbokforing.se
Det går även bra att skicka brev till postadress:
Nösslinge Vik 3, Gunne Åkasgård, 310 60 Ullared .