< Solveig NilssonHej!

Jag heter Solveig Nilsson, en glad årgång -54,
som arbetar hemma med min firma "Omslutande Händer".

Mitt liv har alltid kretsat kring omtanken om människor.

www.retreathalland.se

Ett antal år som sjukskriven har fått mig att ändra riktning och värderingar, under lång tid så har tanken på att starta eget formats I mitt sinne. Låta människor få bli sedda med både ord och beröring, ge personer hjälp till en egen stunds avkoppling, mitt bland all stress och värk som många lider av.

I den taktila massagen har jag funnit ett ypperligt instrument, kombinerat med kärleksfulla händer, respekt och lyhördhet, så får jag ge det, var och en behöver.

Ett underbart arbete, där alla mår bra!

Effekter är bl.a. Bättre avslappning, bättre sömn, sänkt blodtryck,
mindre oro, lindring av smärta, sänkt blodsocker osv.
Det finns flera forsknings rapporter som visar detta och flera andra situationer.

Min karriär startade på Mölndal's sjukhus som barnsköterska, därefter har jag arbetat som vårdarinna bland förståndshandikappade. Under tiden hann jag med ett äktenskap som gick I kras, men ingen ont utan att det har något gott med sig. I detta fallet min äldste son Robert 28 år, en underbar son och nu oxå vän.

Det var dags för någon ny händelse I livet, jag gillar utmaningar, så jag testade bl.a. på teater, var på ångaren Bohuslän och sist men inte minst prövade jag på att träffa någon ny man! Kärleken förde mig ner till Varberg, en go man och så småningom en liten son, guld värd, född samma år som jag själv skulle fylla fyrtio!

Under tiden gick jag den Tvååriga undersköterske utbildningen och fick därefter vikariat på läkarmottagning och sjukhuset I Varberg! Men det var ett tufft klimat och tidspressat schema så jag hoppade av ekorrhjulet, varför fanns ingen tid till att bry sig om sina patienter lite extra....

Under sjuk perioden startade jag I samråd med F-kassan grupper för andra långtids sjukskrivna. Vi gjorde mycket tillsammans,saker, utflykter, bjöd in folk och samtalade givetvis I gruppen om sätt att gå vidare, sist men inte minst har vi skrattat mycket och hjärtligt.

Ja, har man inte en resurs, så har man alltid någon annan! Det gäller att hitta I alla snåren bara!

Man måste våga hoppa för att Se var man landar!

Goa Hälsningar Från Solveig N.