< Marianne BerzellMarianne Berzell heter jag, född i Västergötland. Hela mitt liv har jag ägnat utbildningsbranschen och utbildat, utvecklat och coachat människor i alla åldrar. Som projektledare har jag lett kvalitets- och förändrings- arbeten i stora organisationer, några EU-projekt m m.

Min livsresa har tagit mig till många olika ställen i i Sverige. Den startade i Lund och Skåne där jag kände mig och känner mig mest ”hemma”. Efter studierna blev det Stockholm, lärarhögskolan, vidare till Östersund, en vacker men avlägsen stad och lång vinter. Dags för Stockholm igen och barn nummer ett, Skåne, Hörby och barn nummer två. Dåvarande makens arbete kallade till Karlstad. I 14 år arbetade jag på utbildningsföretag. Där blev jag professionell och affärs- mässig, skapade och skräddarsydde utbildningar plus arbetade konsultativt på företag och kommuner.

Tillbaka till Skåne och vackra Ystad efter skilsmässan. Som projektledare och kompetensutvecklare i EU-projektet Mentorprogram för Näringslivsutveckling lärde jag känna hela Österlen, underbart. Sedan tog jag E65:an till centrala Malmö och pilotprojekt, Arbetsmarknadsprojekt riktat emot nysvenskar och svenskar. Nu gick katten över tangentbordet, igen! Kelsjuk.

Mitt senaste uppdrag var som utvecklingsledare och adm chef för Natur Bruk Hallands två gymnasier. Ett lärorikt och krävande uppdrag. Nu är jag mellan två arbeten och känner mig väldigt sökande. Därför behöver jag Qniv för att sätta fingret på nästa steg. Ser fram emot nya utmaningar!

Ja,ja tänker ni! Man är ju inte bara sina jobb. Så sant! Det bästa jag gjort är mina söner. Jag är en glad, energisk nytänkare, kommunikativ, vill se resultat, modig?, drivande, prestigelös med humor. Jag gillar att läsa, filmer, musik, stickar-igen, långa måltider med god mat och goda viner, jord under naglarna, vill väva igen, färg och form för välbefinnande, vandrar och att bara vara. Älskar Italien, Toscana och Umbrien.

”Idag är det imorgon som jag igår var så orolig för!”
- Anthony Hopkins Så till vilken nytta slösa oro och energi! Njut istället!

Marianne B
Marianne.berzell@home.se