< Liv Eriksson
- Färg & ljusterapeut,
- Feng Shui konsult,
- Bildkonstnär.


Jag har ett brokigt förflutet, är överlevnadskonstnär och expert på att misslyckas (jag kallar det för utveckling) vilket gett mycket kunskap, insikt och styrka att lita på livet, ständigt våga förändras. därav mitt nya namn Liv, som även är mitt företagsnamn.
Livets ström ledde mig till Varberg och jag kan nu stolt säga att jag är nybliven singel-varbergare och vänt ett nytt blad i min livsbok. Kommer från 20 dynamiska år i Marks kommun, där jag mestadels sysslade med media/reklam, bl a som ansvarig utgivare och där min yngste son föddes, som blivit vuxen, så nu vart det dax att flytta.

Jag är mor till 5 underbara barn (hemförlösta, alternativa förlossningar engagerar mig mycket, haft kurser för blivande mammor). De fyra äldsta har beduinska rötter i Nordafrika där vi bodde i närmare 10 år och ett färgstarkt förhållande som tog slut efter 16 år.
AKTUELLT VÅREN 2010

Nu kan du köpa mina Feng Shui designade produkter "LIV"
Som nu blivit "Ekelundsprodukter" - vävda på linneväveriet i Horred.

Beställning mail:
liv.monocrom09@gmail.com
eller Ring: 070 609 94 75

Handduk 45x65 cm
145 kr


Diskduk 30x25 63 kr

Servetter 35x35 90 kr

Min uppväxt och där jag även senare bodde var i Göteborg och Sävedalen, där började min bana som bildkonstnär, vilket jag nu åter gärna jobbar med. Har nästan alltid varit egen företagare, det är först nu sen tre år tillbaks (efter att blivit utbränd) som jag har en deltidsanställning som personlig assistent, vilket toppen jobb!


Men, nu är tiden inne att kasta sig ut i böljan den blå och starta upp i Varberg och introducera den första portabla färg&ljuskupolen för västsverige med monokromatiskt ljus, ett ljus som cellerna äter!! Ett billigare och snabbare sätt än att åka utomlands, för att få ljuset vi så väl behöver inför höst och vintermörkret. Att bli pigg och slippa drabbas av trötthet-depressioner, dessutom kommer både kropp och själ i bättre balans. En underbar friskvårdsmetod, där du ligger i de mest himmelska färgerna du själv väljer.

Certifierad Feng Shui konsult är jag sedan 05, vilket gett mig jobb runt om i västsverige både hos privatpersoner och företag. Det har gällt allt från inredning, färg-och ljussättning, trädgårdsplanering till logotyper, relations- och personhoroskop men även homestaging och space cleaning. Så jag ser gärna nu att även få jobba med ny- och tillbyggnationer.
Som bildkonstnär vill jag bl a jobba med att förstärka energin i färg och form som t ex skapats vid en Feng Shui inredning, där konstverket blir som pricken över iet.

Att hålla på med aromaterpi, massage för baby till vuxna är den del av mitt liv sedan mina barn föddes, ett sätt att leva som jag alltid kommer att göra, ett underbart sätt att ge och få på. Kommer även att kunna ge behandlingar för den som så önskar.

Ja, så nu gäller det att skynda långsamt, inte glömma att leva och se till att ha roligt! Söker även samarbetspartners eller att träffas för att inspirera varandra och spåna på ideér, bara för nöjes skull. Hör gärna av dig!

Varma hälsningar från
Liv (i luckan, fniss)

Tel: 070 609 94 75
Mail: liv.monocrom09@gmail.com