< Lena Frilund


NY HEMSIDA UPPE NU: http://www.artsunlimited.se

Jag är regissör och scenkonstnär, samt utbildar i och föreläser om ledarskap och kommunikation inom näringslivet i Sverige och internationellt. Jag har ett drygt 50-tal teater- och musikteaterproduktioner bakom mig, och ingår i konstnärliga ledningen för ensemblerna Torpa Slottsteater, den sceniska kören Rabalder i Göteborg, samt Svenska Moderna Operaensemblen SMOK.

Att sätta upp en teaterproduktion är det absolut roligaste jag vet. Det är som att driva ett helt företag, vilket bidragit till att jag kommit att intressera mig för verksamhetsutveckling och hur man får människor att trivas med sitt arbete och med sig själva. Det är ju faktiskt när man gör det som man också kan skapa storverk.
Jag är passionerat intresserad av all form av mellanmänsklig kommunikation, vad ett gott ledarskap innebär och hur man arbetar med värderingar och visioner för att generera verklig framgång. Själv tror jag på ledarskap som bygger på trovärdighet, medarbetarskap som bygger på tillit, arbetsledning som bygger på empowerment, en organisation som bygger på tydlighet ā€“ tillsammans med starka värderingar och en vision som ingjuter passion i alla på företaget, i föreningen, i gruppen ā€“ eller vad sammanhanget nu är.

Förutom att jag tar uppdrag som regissör och artist anlitas jag av näringslivet inom följande områden:

•  Skräddarsydda utbildningar och föreläsningar samt coaching iā€¦

•  Visionsarbete och verksamhetsutveckling

•  Intern kommunikation och grupputveckling

•  Presentationsteknik och framträdande

•  Regi av event

•  Mentorskap och bollplank för ledare som behöver stöd i ovanstående


Titta gärna in på någon av nedanstående hemsidor för att läsa mer.

Hälsningar

Lena

http://www.lenafrilund.com

http://www.artsunlimited.se

http://www.rabaldr.info

http://www.torpaslottsteater.se

http://www.myspace.com/lenafrilund