< Jenny Blomedal

Jag heter Jenny Blomedal, är 24 år, och bor i Varberg med sin sambo. Jag är född och uppvuxen i Björketorp i Marks Kommun men flyttade för fyra år sedan till Varberg. Här har jag pluggat Management och Hälsopromotion i tre år på Campus och fick i våras en examen i ekonomi. Jag har ett stort intresse av träning och idrott, allt från löpning och tennis till yoga. Jag försöker också varje år komma iväg någonstans och åka skidor. Det finns inget bättre än några minusgrader, sol och pudersnö! Jag älskar att resa och uppleva nya platser. Just nu ser jag fram emot en drömresa till Nya Zeeland som går av stapen i februari. Det kommer bli fem veckor av backpacker liv med många spännande upplevelser!

Nu till anledningen till att jag gått med i Qniv!

Under min utbildning träffade jag Frida Svensson och vi började tidigt prata om att det vore kul att starta ett företag tillsammas. Under vår sista termin gjorde vi slag i saken och startade företaget jagfokus. Jagfokus arbetar med unga människor för att stärka deras tro på sig själva och hjälpa dem att hitta just sina mål och visioner i livet. Samtidigt vill vi öka deras kunskaper och inspirera dem till ett mer balanserat och glädjefullt liv.

En viktig del i vårt arbete är också att skapa mötesplatser för människor. Mötesplatser där människor kan utbyta kunskaper, erfarenheter och utvecklas, både privat och affärsmässigt. Därför har vi under hösten dragit igång nätverket unik för unga företagare i Varberg.

För mer information om jagfokus, gå in och kolla på vår hemsida www.jagfokus.se eller uniks hemsida www.unikvarberg.se .

Jag hoppas att mitt medlemskap i Qniv kommer leda till många nya kontakter med människor som gör att både jag och mitt företag utvecklas!