< Gabriella Babuder Nilsson
Hej!

Jag heter Gabriella Babuder Nilsson och driver Varbergs lampbutik Shine.

Att driva eget har varit en liten ”dröm” som nu har blivit verklighet. Jag är 45 år,  gift och bosatt i Varberg sedan 2005.

Mitt intresse för lampor fick jag när jag jobbade på El-kedjan i Vetlanda där vi hade ett stort sortiment med lampor. Det finns hur mycket lampor som helst för fantasin verkar aldrig ”tryta”. Det är det som är så roligt :-)

Shine är en butik där du hittar  ett handplockat sortiment av snygga, trendiga och tuffa lampor för ditt hem. Lampor som tillför något extra till inredningen och inte bara ger ljus ifrån sig. Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar antingen det gäller belysning eller att starta eget.

Måste bara delge några rader som var med i tidningen Företagaren, skrivet av Sandra Troedson för jag tycker att det stämmer så bra.

”Det sägs att framgången kommer till den som anstränger sig. Det är något jag tror på till viss del. Men det handlar också om att våga och orka kämpa mot målet långt där borta. Att riskera mycket – ibland hela tillvaron – för att nå ända fram. Just det vet jag att du gör varje dag på jobbet. Du kämpar på trots osäkerheten med att driva eget företag. Så kom ihåg: Du och alla andra företagare är värda allas våra beundran”  


Dessa rader läser jag ibland för att stärka mig själv när man har en dag som man känner sig lite ”låg” och orolig som företagare. Ha det nu så gott alla företagsamma kvinnor där ute!!

Med vänlig hälsning Gabriella Nilsson Shine, Varberg www.shinevarberg.se