< Frida Svensson

Mitt namn är Frida Svensson och jag är 25 år gammal. Jag flyttade till Varberg sommaren 2007 då jag började studera på Campus Varbergs program Management och hälsopromotion. I våras tog jag min kandidatexamen i ekonomi, ledarskap och hälsopromotion och det känns fantastiskt att äntligen vara klar. Dock läser jag fortfarande fristående kurser för att öka min kompetens inom olika ämnen, man blir aldrig färdiglärd!

På fritiden älskar jag att träna, spinning, yoga och box är favoriter. Jag har också ett sort intresse i att åka skidor, gå i skogen, resa till nya platser och att åka bakom sambon på motorcykel. En dröm som jag burit med mig enda sedan jag var liten är att få starta och driva ett eget företag.Viljan att få bestämma själv över min tid och mina arbetsuppgifter samt att försöka skapa balans i livet är viktiga komponenter för mig.

Under min studieperiod träffade jag en tjej med samma drömmar, samma värderingar och intressen som jag själv, hon hette Jenny Blomedal. Tillsammans har vi gjort slag i saken och startat upp företaget jagfokus. Vad som gör Jenny och mig unika är att Vi är unga, Vi är kunniga och Vi har en härlig kämparglöd!

Jagfokus arbetar med unga människor för att stärka deras tro på sig själva och hjälpa dem att hitta just sina mål och visioner i livet. Samtidigt vill vi öka deras kunskaper och inspirera dem till ett mer balanserat och glädjefullt liv. Vi arbetar på gruppnivå och erbjuder inspirerande workshops och föreläsningar i ämnet livsstil och levnadsvanor. Vi har färdiga föreläsningsramar men självklart skräddarsyr vi efter just era behov. En viktig del i vårt arbete är också att skapa attraktiva mötesplatser för människor. Mötesplatser där människor kan utbyta kunskaper, erfarenheter och utvecklas, både privat och affärsmässigt. Tillsammans kan vi stötta varandra, finna nya samarbetspartners och lösningar. Just nu driver vi tillsammans med Coompanion Halland nätverket UNIK. UNIK står för unga nätverkare i karriären och vänder sig till företagare mellan 20-30 år. För mer information om UNIK se www.unikvarberg.se och för mer information om jagfokus se www.jagfokus.se .

Första gången jag kom i kontakt med QNIV var under Kvinnor i fören. En mycket inspirerande och lärorik vistelse ute till havs. Jag ser fram mot flera spännande möten och inspiration framöver! Hoppas vi ses!