< Britten Toftarp

 Britten Toftarp heter jag, är född 1964 på Närkeslätten i Örebro. Numera (ny) inflyttad och sambo i Morup.

Kombinerar just nu anställning med min firma Signatur Britten Toftarp, där jag jobbar med två varumärken;

Kronmakaren som formger kronor till bröllop och fest. Det är nästan som att vara sagotant för vuxna och jag fylls varje dag av förundran över all lust detta skapande återföder hos mig. Sätter 2009 upp ett lusthus i Morup som kombinerar ateljé med showroom och pop-up-butik (återkommer kring det) Se www.kronmakaren.se

Jag jobbar även med A Bloodhound delivery där jag bl.a. föreläser och utbildar i livsstil- och konsumtionstrender samt varumärkestänk. Jag kan även hjälpa dig med projektidéer och ansökningar samt ställa dig frågorna du helst inte vill få men som hjälper dig vidare. Namnet A Bloodhound delivery kommer ur min personlighet som jobbar lite som en blodhund på spåret, snabbt, effektivt och med driv.

Är vald till Qnivs ordförande sedan februari 2009. I föreningen vill jag medverka till att stärka mitt och ditt företagande och självförtroende på området. Jag vill bidra till att föreningen växer och hitta en bra form som ger medlemmarna än mer valuta för avgiften, d.v.s. förvalta och förnya i skön anda. Jag hoppas att 2009 skall kännetecknas av medlemmarnas närande samarbeten inom och utom nätverket.