<< tillbaka till startsidan  


Vi hälsar dig välkommen till Qniv 2014!


Qvinnligt Nätverk i Varberg - tar tillvara kompetenser och skapar BÄRKRAFT i Halland och i världen! Vi vill verka för kreativa samarbeten och processer i samhället. Du behöver inte ha ett eget företag för att bli medlem. Kanske har du en rolig, smart eller knasig vision/idé som du gärna vill dela med dig av? eller behöver support för att hitta rätt kontakter? Då är Qniv rätt för dig. Här hittar du en härlig mix av potentiella affärspartners, nya vänner och spännande möten!

Vill du bli medlem? Fyll i kontaktformuläret nedan, så mailar vi dig ett välkomstbrev och en faktura. När du betalt din faktura publiceras din information på vår hemsida och din mailadress läggs in för våra epostutskick. Om du redan är medlem kan du även använda vårt postgiro 304139-9

Namn

E-post

Adress

Telefon/mobiltelefon

Vilket år är du född?

Din presentation på Qnivs hemsida

Ev Hemsida

 

 

 

 

Detta ingår i medlemsavgiften (600 kr) för 2014:

Presentation
Din info, som du lämnar här ovan läggs in under medlemmar på hemsidan.
Du kan ändra när du vill (kostnadsfritt) tag kontakt med Eva: eva@evalea.se
Vi hälsar dig gärna lite extra välkommen på Qnivs startsida! Skicka isåfall bild & ev. material till ovanstående (kostnadsfritt)

Din mailadress läggs in i vårt register för mailutskick.
Om du byter mailadress, meddela oss detta så att du inte missar information!

Har du Facebook, då är du självskriven medlem i vår grupp där! Där hittar du andra medlemmars erbjudanden och kan själv flagga för dina evenemang.

Inbjudningar till alla våra aktiviteter under året, skickas ut per mail samt meddelas på hemsidan och facebook. Vi arrangerar MUSSELBANKEN, AFTER WORK, LUNCHER, SOMMARFEST, JULFEST mm mm.

Det uppstår projekt från tid till annan! tex har vi haft affärsutvecklingsgrupp, kulturgrupp, kvinnorifören-projekt, datakurs, företagar-Catwalk och t.o.m en Nobelfest! Projekten styrs mycket utifrån vilka konstellationer som finns och skapas i Qniv. Läs mer om vad vi gjort under Arkiv & Länkar på hemsidan. Och håll utkik på startsidan för att få senaste nytt.

Avgifter som ej ingår i medlemsavgiften:
På Musselbanker betalar man 100 kr till Toppsnäckan (värdinnan) Fikat ingår i detta.
På våra After Work betalar man för det mesta "var och en för sig"

OBS: om du vill gå på Årsmötet (i feb) med full rösträtt - Se till att du betalt för det året som gått. till vårt postgiro 304139-9

Vill du veta mer om Qniv - maila oss! info@qniv.se