Tag kontakt med Qnivs
nya styrelse 2010!

Styrelsemöten 2010:
28 april,
8 sept, 10 nov

Vill du göra din röst hörd?
Tag kontakt med någon i styrelsen.

Den 16 februari 2011 blir det ÅRSMÖTE igen.

Läs PROTOKOLLEN från våra möten

Fler intressanta dokument 2010
- från hjärtat av Qniv:
ÅRSMÖTESPROTOKOLL VERKSAMHETSBERÄTTELSE
VERKSAMHETSPLAN


 

Britten Toftarp Ordförande, bidragsansvarig
Lena Frilund Vice Ordförande
Lena Togander Kassör
Eva Leandersson Suppleant, webansvarig
Petra Alm-Johansson Suppleant
Yvonne Christiansson Ledamot
Ragnhild Engelstad Ledamot


Britten Toftarp
Jag driver företaget Kronmakaren, där jag formger och hantverkar unika huvudsmycken för bröllop, fest och och alla andra tillfällen då en tiara är på plats. Du ser mer på www.kronmakaren.se Är utbildad sociolog och pedagog och kan hjälpa dig med ditt varumärkesarbete och kommunikation- och marknadsstrategi under varumärket A Bloodhound delivery. Har ett förflutet som utvecklingledare vid Regionförbundet Örebro där jag jobbade med bland annat den kreativa näringen och turism strategier. Är sedan 2008 inflyttad till Morup och sambo med Enar Nilsson, delägare i Hönryds Kvarn AB. I huset bor även katten Lina. Har som personligt måtto "Flygande höna får alltid någe." Tfn: 070-752 79 29 e-post: britten.toftarp@kronmakaren.seLena Frilund
Jag är teaterregissör, artist, och sångerska i Kalasdepartementet och Svenska Moderna Operaensemblen SMOK, och konstänärlig ledare för Torpa Slottsteater och den sceniska kören Rabalder. Arbetar med performance och installationer i det offentliga rummet och utbildar i ledarskap, kommunikation och verksamhetsutveckling i Sverige och Internationellt. Jag har också arbetat med den internationella spabranschen i flera länder. Älskar att nätverka och det liv och den rörelse det ger att träffa människor, utbyta idéer och skapa möjligheter. Kontakt: info@lenafrilund.com Läs mer på: www.lenafrilund.com (artistsida) och www.artsunlimited.se (företagssida) Mitt motto: Det är bara den som går över gränsen som får veta hur långt hon kan komma.


Eva Leandersson

Bor i Björketorp (mellan Varberg och Borås) med Jens, 5 åring och två bonusbarn som är 12 och 14 år. Kommer ursprungligen från Degerfors i Värmland, bodde flera år i Göteborg där jag jobbade inom teater och film.
Har eget företag sedan 3 år tillbaka - Evalea Text & Webdesign och skapar hemsidor till behövande och textdesignar det mesta. Er ständiga följelagare här på Qnivs hemsida. Sidospår: musik, poesi, keramik, ullkläder och flygplan. Läs mer här: www.evalea.se och här: www.ullklader.se Kontakt: Eva Leandersson, surteby halleberg, 519 94 Björketorp 0320-145 16, 070-24 47 333 mail: eva@evalea.se
Ledord: Önska. Ge upp. Det sker.Yvonne Christiansson
Bor i Varberg med min sambo Berthil. Jag har 2 vuxna söner och 3 bonus ungdomar. Jag har alltid varit intresserad av livet och vad det har att erbjuda, människor och möten. Har jobbar som ombyggnads värdinna, vårdbiträde, 20 år som hudterapeut, make up artist mm och de sista 5 åren som lärare inom detta område. Har också en utbildning som handledare i sorgbearbetning något som jag har stor nytta av i mitt arbete med mina elever och i mötet med människor. Som egen företagare har jag kurser och föreläsningar i sorgbearbetning på ABF. Som person är jag drivande, nyfiken och kreativ gillar utveckling och ser fram emot nya utmaningar. Mitt personliga måtto är: ”Ärr talar om vart vi varit men ej vart vi ska gå”

Petra Alm-Johansson
Jag är en livsnjutare med många bollar i luften. Jag brinner för träning, mat och möten med människor. Jag har flera års erfarenhet inom evenemangs-branschen och har drivit egen catering bla på Wapnö slott norr om Halmstad. Jag förkovrar mig nu på Campus i Varberg där jag studerar Managment och Hälsopromotions programmet. Att ha hälsan och må bra är en viktig del i mitt liv. Som instruktör på Friskis och Svettis hämtar jag kraft, energi och glädje till mitt annars ganska stressiga liv. Jag är omgiven av en stor familj varje dag som består av min man Håkan, våra barn, Hampus 8 år, Kalle 7 år Emil 4 år och Ville 3 år. Vi är inflyttade sen 3 år tillbaka och just att nätverka på detta sättet som ex QNIV vet jag kommer att betyda mycket för min framtida trivsel.
Lena Togander

Ragnhild Engelstad