Nyhetsbrev Augusti 2007

från

Helén

och det vackra Gårdakrik utanför Varberg

Sommaren är kort det mesta regnat bort men ta för dig……..

Du känner igen raderna förstås. Man talar om att de antidepressiva medlen skall öka i försäljning i höst för att solen inte varit framme tillräckligt. Va då???

Solen finns väl inuti oss om vi har förmågan att se det positiva i livet. Några av oss lever i sorg, några i glädje men det är som vädret, det växlar. Även sorgen och bekymrena har en ände. Det gäller att se meningen och inte förutse att allt skall vara som det alltid varit. Förändring kan ofta vara positivt och kan ge oss ett bättre liv. Det gäller att släppa taget och tro på att det leder åt rätt håll. Följa med lite mera och slappna av. Ulrika här nedan kan lära ut detta. Själv kan jag erbjuda mina föreläsningar och för dig som är singel väntar många spännande äventyr i livet om du vill ha nya utmaningar.

Föreläsningar

I många år har jag haft föreläsningar för olika grupper i vårt samhälle. För alla åldrar.

Det är med stor passion och glädje jag vill förmedla mina budskap. Allt från mitt faktiskt rika liv i med och motgång och ifrån mitt hjärta.

Titta in på min sida om föreläsningar. Det kan vara allt från 1 timme till en heldag. På min sida ser du min presentation www.helenandersson.se Vill du ha andra rubriker än de du finner så kan jag erbjuda fler ämnen som t.ex. marknadsföring.

Kurs för lugn och balans

Beteendevetare Ulrika Sandström som driver Nära coaching, har tagit fram en spännande ny online-kurs med personlig coaching för att hitta lugn och balans i livet. Kursen innehåller många spännande övningar (t ex avslappningsövningar, positivt tänkande mm) som du gör hemma och även om syftet är att lära sig hantera stress kan vem som helst som vill hitta ny energi och må bättre ha stor nytta av programmet. Du får personligt stöd via telefon och e-mail. Kursen kan även anpassas till den som saknar dator.

Du kan läsa mer om kursen (just nu till specialpris) på:

http://www.naracoaching.se/Lugn_och_balans/lugnochbalans.html

Jag kan också rekommendera en prenumeration på nyhetsbrevet som Ulrika skickar ut månadsvis:

http://www.naracoaching.se/newsletters/Nyhetsbrev_Augusti_2007.htm

Resor för alla grupper, privatpersoner, företag……..

Gårdakrik www.gardakrik.se

Gården längst in i Grimmared utanför Varberg. Titta in här och se vad vi kan erbjuda i all enkelhet om du behöver ro för själen i en mycket vacker omgivning.

Kan även berätta att vi haft ett stort bröllop med 110 gäster på gården. Vi gifte oss vi som bor där Morgan och jag. Det gick alldeles utmärkt. Solen sken den första dagen på flera veckor, kyrkan var smyckad och bröllopståget med fiolspel ner över fälten var som en dröm. Nu skall verkligheten fortsätta.

Marit Söderlund m.fl. erbjuder en Hälsoresa till Almunecar på spanska Sydkusten. Kolla in på www.soderlund-education.se . Länk för resan http://www.soderlund-education.se/spanienresa.html

Det finns 6 flygstolar just nu kvar för ett bra pris. Så skynda dig att göra anmälan.

Till dig som är singel eller känner någon som behöver nya kontakter i vänskap och kärlek.


Nu är en ny medlemssida startad som växer fort. Med utgångspunkt

från önskemålen som framkom i vår enkät till 2.600 singlar har jag nu startat en singelorganisation som tillvaratar singlars intresse och behov.

Kom gärna med egna tankar och uppslag .

Läs mera på www.singelisverige.se .

Välkommen att bli medlem och se vad som kan göras för att förbättra för singellivet.

Mitt mål är att det skall kännas som ett naturligt tillstånd i livet att vara singel. Singellivet kommer ju och går.

Många tycker kanske det är pinsamt att gå på en singelträff. Det är ju inte konstigare det än att gå på en annan typ av gruppträff.

Titta även in på www.singelfestival.se . Där är nya evenemang på gång hela tiden

.

Vill slå ett extra slag för Singelfestivalen med konferens och kompetensutveckling på Cinderella/Viking Line med utresa söndagen

den 4 november . Vi är tillbaka på söndagen. Det är en resa med många föreläsningar, vinprovningar m.m.danskurser. Förra årets resa var succé med 1000 singlar från ca 30 år och upp till 100 år (nästan). Vi skall göra det ännu bättre i år. Du kan resa med buss från nästan hela Sverige och från Oslo. Boka redan nu!!!!

Kolla in på http://www.singelfestival.se/evenemang/index.htm

Du som gillar att dejta på nätet. Kontakta den nordens största och seriösa dejtingsajten Mötesplatsen www.motesplatsen.se

Du som är singel eller känner någon skicka gärna detta vidare. Även om jag har arbetat med singlar så finns det många som inte vet vart de skall vända sig för att hitta likasinnade och nya mötesplatser.

Augustihälsningar

Helén Andersson

Helén på Torsåsen AB
Gårdakrik
Grimmared 232
43020 Veddige
0340-34234, 0708-301391 www.helenandersson.se www.gardakrik.se
www.singelisverige.se www.singelfestival.se